Mai slabim si iarna ?

Daca pe perioada verii toate fetele doresc sa arate cat mai bine si sa poata pune in evidenta toate partile corpului, pe durata iernii acestea nu mai sunt preocupate de acest aspect. In schimb specialistii sustin ca este mult mai indicat ca si pe durata iernii sa continuati sa faceti miscare fizica, mai exact un altrenament saptamanal la sala de fitness sau chiar la o piscina.

Chiar daca multe dintre doamne si domnisoare aleg sa stea la caldura si sa evite cat de mult miscarea, dorim sa va prezentam cate alternative ce va pot ajuta sa treceti usor peste o iarna friguroasa. Precum fiecare anotimp si iarna are propria ei frumusete, mai exact muntele si zapada, asadar o zi de schiat poate fi cu adevarat o activitate fizica ce iti poate solicita extrem de mult organismul.

Desi lucrurile nu stau la fel de fiecare data, deoarece majoritatea pensiunilor sunt dotate cu alte atractii mult mai fascinante precum mancarurile traditionale, seminee si chiar vin fiert. Noi va avertizam ca organismul dumneavoastra poate suferi, motiv pentru care va recomandam sa alegeti cu grija alimentele pe care urmeaza sa le consumati si nu in ultimul rand cantitatea acestora.

Este indicat sa consumati cat mai multe alimente proaspete si totodata sa evitati carnea de porc si toate preparatele traditionale, acestea contin foarte multe calorii iar persoanele care doresc sa slabeasca ar trebui sa evite pe cat posibil consumul acestor alimente.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *