Lista alimentelor permise pentru Dieta Rina

Dieta Rina este una dintre cele mai eficiente diete din Romania, tot mai multe tinere aplica aceasta metoda pentru a slabi rapid un numar mare de kilograme. Va reamintim ca orice dieta pentru a putea functiona este nevoie in primul rand de respectarea orelor de masa, a alimentelor permise si nu in ultimul rand de activitate fizica.

As incepe cu alimentele permise in prima zi a Dietei Rina, mai exact proteinele. Pe durata acestei zice puteti consuma fara probleme  fructe precum kiwi, banane sau chiar mere si ananas. Este permis si carnea care trebuie sa fie fiarta dar si oua.

In ziua a doua este indicat sa consumati cat mai multe legume, mai exact  crereale precum probumb sau orez. Sunt admise si plantele radacinoase precum telina, cartofii sau morcovul.

In ziua a treia sunt permise aalimente precum patrunjelul, uleiul de masline sau chiar ceapa verde. Puteti obta totusi si la salata, rosii sau castraveti pentru a putea realiza un menu complet si pentru a putea duce ziua la bun sfarsit.

rina-90

In ultima zi, sunt permise atat fructele cat si legumele, mai exact merele sau portocalele dar si varza, gogosarii sau conopida.

Toate aceste ingrediente sunt necesare pentru a putea trece fara probleme de cele 4 zile impuse de catre dieta rina, in incheiere va recomandam sa cititi cu atenti cum trebuie sa fie impartite aceste 4 zile urmand sfaturile de mai jos.

Ziua 1- Ziua Proteinelor

Ziua 2 – Ziua Legumelor

Ziua 3 – Ziua carbohidratilor

Ziua 4 – Ziua Vitaminelor

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *