Cum scapam de efectul yo-yo dupa o cura de slabire

Va intrebati cum puteti scapa de efectul yo-yo dupa o cura de slabire ? Inainte de a va prezenta cu exactitate care sunt aceste metode, dorim sa dezbatem pentru inceput cateva subiecte extrem de interesante. Multe dintre persoanele ce doresc sa slabeasca aleg diete drastice pentru a slabi rapid intr-o scurta perioada, acest lucru este unu extrem de negativ pentru organismul nostru care simte lipsa alimentelor.

Principalele diete precum dieta Daneza sau dieta Disociata sunt benefice pentru orice persoana ce doreste sa scape de un numar limitat de kilograme intr-o perioada scurta de timp, dar totusi atunci cand doriti sa slabiti sau sa va mentineti in forma trebuie sa alegeti un regim alimentar adecvat pentru organismul dumneavoastra ce sa va ofere toate alimentele de care aveti nevoie. In cazul nostru, va aducem la cunostinta efectul dietei Rina, lucru extrem de benefic datorita faptului ca aceasta dieta ofera organismului toate alimentele necesare.

In cazul in care organismul dumneavoastra nu simte nevoia de a consuma mai multe alimente, atunci puteti fi siguri ca efectul yo-yo nu va reprezenta o problema pentru dumneavoastra.

Ce inseamna efectul yo-yo?
Acest termen este cunoscut de catre persoanele ce tin o cura de slabire, efectul yo-yo este rezultatul final de care fiecare persoana nu doreste sa aiba parte, mai exact dupa ce ati slabit sa va ingrasati inapoi. Reprezinta un aspect extrem de frustant datorita faptului ca orice dieta necesita un sacrificiu, motiv pentru care rezultatul ar trebui sa fie realizat pentru o perioada mai lunga de timp.

Pentru a scapa de efectul yo-yo trebuie sa:

  • efectuati cat mai multe activitati fizice
  • sa stabiliti un regim alimentar cat mai adecvat ( in cazul in care nu sunteti in masura sa stabiliti un regim alimentar, va recomandam sa contactati un medic nutritionist care sa va arate care sunt alimentele ce trebuie sa le consumati )
  • sa respectati principalele ore ale mesei
  • sa nu consumati dulciuri sau grasimi ( intr-o cantitate sporita)
  • sa consumati minim 2 litri de lichide pentru a ajuta la eliminarea toxinelor.

Acestea sunt principalele motive pentru care este important sa alegeti cu exactitate modul in care doriti sa va pastrati greutate. Asa cum este obligatoriu sa depuneti un sacrificiu pentru a slabi, va recomandam ca acesta sa fie alocat si atunci cand doriti sa va pastrati greutatea dorita.

In incheiere dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca orice dieta trebuie sa fie imbinata cu multe activitati fizice si totodata cu un regim alimentar cat mai sanatos.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *