Unul dintre cele mai importante detalii in orice dieta este respectarea programului si a orelor de masa, astfel incat propriul tau metabolism sa functioneze intr-un mod cat mai corect iar organismul sa se prezinte la cele mai inalte standarde.

Iata orele de masa pe care trebuie sa le respecti in fiecare zi:

  • Perioada de purificare: aceasta se bazeaza in special pe un orar bine stabilit, incepand cu ora 4 AM┬ápana in pranz. Pe toata aceasta perioada trebuie sa consumi cat mai multe legume si totodata diversificate la un interval de circa 2 ore.

dieta1

  • Perioada de ingestie: aceast inteval de timp este de la ora 16:00 pana la ora de la ora 20:00, atunci cand este indicat sa consumati alimente cat mai diversificate, cantitatea corecta dar si combinatia acestora trebuie sa satisfaca echilibrul impus pentru organismul dumneavoastra.
  • Perioada de digestie: aceasta este una dintre cele mai complicate perioade, deoarece pe durata acestor ore nu trebuie sa consumi nici un fel de aliment. Este recomandat sa consumati cat mai multe lichide pentru hidratarea organismului dar trebuie sa te abtii cu orice pret la mancare.

Pentru ca rezultatele acestei diete sa fie cat mai vizibile va recomandam sa respectati meniurile dar si retetele prezentate in :

 

Open

  INTRA IN GRUPUL NOSTRU FACEBOOK !