Ziua 1: Meniu si retete de proteine pentru Dieta Rina


Vrei sa urmezi Dieta Rina, dar timpul nu iti permite sa cauti informatii in legatura cu meniul si retetele culinare permise in regimul alimentar al dietei Rina?

Avand in vedere ca Rina este o dieta disociata si nu presupune consumul unui anumit tip de ingrediente, ne-am gandit sa va venim in ajutor zilnic, de aceea iti punem la dispozitie cateva retete pentru micul dejun, pranz si cina.

Astazi, iti vom prezenta un meniu pentru ziua 1, zi de proteine, in care principalele alimente permise in ziua de proteine sunt: carne ( pui, curcan, vita etc. ), peste, branza, oua si lactate.

Meniu ziua 1 – ziua de proteine pentru Dieta Rina

Mic dejun ziua 1 – ziua de proteine: 2 mere + o cana de ceai

Micul dejun este acelasi pentru fiecare zi si este alcatuit din fructe proaspete sau uscate la care puteti bea o cana de ceai sau cafea fara zahar. Important: nu trebuie sa consumati mai mult de un tip de fructe la micul dejun.

Pranz ziua 1 – zi de proteine: 200g piept de pui la gratar cu salata + o felie de paine + 300 ml de supa lejera

piept de pui la gratar cu salata

In ziua de proteine la pranz va este permis consumul a 200 g de proteine, salata, o felie de paine si un bol cu supa lejera pe care il mancati dupa pranz si nu inainte cum majoritatea dintre noi am fi facut( de legume, pui etc.) .

Salata o puteti prepara cu salata verde, 1 lingura de ulei de masline, sare si otet dupa gust. De asemenea felie de paine permisa astazi o puteti rumeni la gratar si forma crutoane de paine delicioase.

Cina ziua 1 – zi de proteine: 100g piept de pui la gratar cu salata

Indiferent de ziua in care va aflati, cina este alcatuita din jumatate din cantitatea de alimente consumata la pranz, din care eliminam bolul cu supa si felia de paine.

Ziua 3: meniu si retete Dieta Rina pentru ziua de ... Ati inceput dieta si nu aveti nicio idee de niciun meniu de carbohidrati pentru ziua 3 a dietei Rina? Asa cum v-am promis, va voi sta alaturi pe toata...
Ziua 2: meniu si retete Dieta Rina pentru ziua de ... Asa cum v-am promis, am revenit cu meniul zilnic pentru ziua 2 a dietei Rina in care va voi propune cateva retete pentru mic dejun, pranz si cina pent...
Ziua 4: meniu si retete Dieta Rina pentru ziua vit... Ziua Vitaminelor in dieta Rina este ziua in care se vor consuma doar alimente care contin vitaminte precum fructe proaspete si uscate si legume fara a...

Lasă un răspuns

Open

  INTRA IN GRUPUL NOSTRU FACEBOOK !